Розумні мастильні рішення
Розумні мастильні рішення
Previous
Next

Акція від бренду CYCLON!
Отримайте чашку CYCLON при купівлі моторних олив ТМ “CYCLON” від 40 л у фасовках 1 л, 4 л або 5 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!


Акція від бренду VALVOLINE!
Отримайте чашку VALVOLINE при купівлі будь-якої продукції ТМ “VALVOLINE” від 30 л у фасовці 1 л, 4 л або 5 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Акція від бренду VALVOLINE!
Отримайте стенд VALVOLINE при купівлі будь-якої продукції ТМ “VALVOLINE” від 80 л в каністрах 1 л, 4 л або 5 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Акція від бренду VALVOLINE!
Отримайте чашку при купівлі будь-якої продукції ТМ “VALVOLINE” від 30 л в каністрах 1 л, 4 л або 5 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Акція від бренду VALVOLINE!
Отримайте жилетку при купівлі моторних або трансмісійних олив ТМ “VALVOLINE” від 200 л у бочках 208 л, або від 120 л у бочках 60 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Акція від бренду CHAMPION!
Отримайте стійку за разову покупку від 100 л продукції ТМ “CHAMPION” у каністрах 1-5 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Акція від бренду CHAMPION!
Отримайте жилетку або комбінезон при купівлі моторних олив ТМ “CHAMPION” у бочках 205 л!
Поспішайте, кількість подарунків обмежена!

 


Шановні друзі, колеги та партнери! Компанія Smart Oil щиро вітає усіх з Різдвом та з наступаючим Новим Роком!

 


Семінар CHAMPION
12 жовтня 2018 року компанія Смарт Ойл організувала семінар для своїх партнерів та клієнтів, на якому презентували плани щодо співпраці та розвитку мастильних матеріалів CHAMPION в Україні. Учасники та гості заходу ознайомилися з перевагами бренду та обмінялися своїми думками стосовно загальних планів по співпраці на майбутнє.
Дякуємо всім учасникам заходи за живу цікавість та бажаємо плідної співпраці по просуванню продукції CHAMPION в Україні!













 


Компанія «СМАРТ ОЙЛ» отримала нагороду
У рамках проведення щорічної виставки «AUTOMECHANIKA», яка відбулася у вересні 2018 року в місті Франкфурт, компанія «СМАРТ ОЙЛ» отримала нагороду від LPC S.A. як надійний партнер з продажу мастильних матеріалів бренду Cyclon.
Дякуємо за довіру та визнання!
131

 


Візит на завод LPC S.A.

12-15 червня працівники та партнери «СМАРТ ОЙЛ» на запрошення компанії LPC S.A. відвідали сонячну Грецію. Усіх учасників очікували візити на виробництво мастильних матеріалів CYCLON, тепле Егейське море, смачна грецька кухня та щира гостинність партнерів.

Особливу увагу було приділену виробництву якісних базових олив на заводі групи МОН, з яких виготовляються високотехнологічні мастильні матеріали CYCLON та багато інших торгівельних марок.

Всі учасники подорожі були задоволені почутим та побаченим.

78
131
112
176
180
100
130
249


AUTOMECHANIKA FA REAST 2017

Компанія LPC S.A., яка у травні минулого року успішно презентувала мастильні матеріали марки CYCLON на виставці в Болоньї, прийняла участь у найбільшій міжнародній виставці для автомобільного ринку в Китаї – AUTOMECHANIKA 2017, яка відбулася у Шанхаї з 29 листопада по 2 грудня 2017 року.


Міжнародна виставка ТIR-TransUkraine 2017

 

25-27 жовтня відбулося офіційне відкриття найбільшої в Україні, спеціалізованої, міжнародної виставки комерційного транспорту, логістики, інфраструктури та складу ТIR-TransUkraine 2017.

Майже 70 компаній з 6 країнприїхали до Києва, щоб презентувати цільовій аудиторії сучасні логістичні практики, транспортно-експедиційні послуги, автоматизацію складських процесів вантажно-розвантажувальних робіт на всіх видах транспорту, а також всю різноманітність комерційної техніки, запчастин і устаткування.

Компанія «СМАРТ ОЙЛ» представила до уваги відвідувачів виставки стенд з мастильними матеріалами бренду CYCLON.

IMG 4741
IMG 4743
IMG 4748


AGROEXPO 2017
20-23 Вересня відбулась Міжнародна агропромислова виставка АгроЕкспо.
До уваги відвідувачів компанія «СМАРТ ОЙЛ» представила два бренда мастильних матеріалів CYCLON та Valvoline.
IMG 8502
IMG 8551

 


КОНФЕРЕНЦІЯ Valvoline
14-15 Вересня в Готельному комплексі «Бабусин Сад» відбулася Всеукраїнська конференція Valvoline.
В рамках цієї події було розглянуто стратегію та план розвитку бренду Valvoline в Україні.
DSC 6048
DSC 6069
DSC 6230
DSC 6268
IMG 3503

 


25-27/10/2017 УЧАСТЬ В TIR’2017
З 25 по 27 жовтня 2017 року на території МВЦ пройде – найбільша в Україні спеціалізована міжнародна виставка, що представляє головних постачальників вантажних, комерційних і пасажирських автомобілів, а також ринок післяпродажного обслуговування, технології та послуги для великих автомобілів – TIR’2017
Компанія Smart Oil на виставці представить стенд з новим брендом мастильних матеріалів CYCLON.

 


20-23/09/2017 УЧАСТЬ В AGROEXPO 2017
logo agroexpo
З 20 вересня по 23 вересня 2017 року відбудеться Міжнародна агропромислова виставка АгроЕкспо-2017 – це наймасштабніша в Україні АПК виставка, що відбудеться у місті Кропивницькому (Кіровограді). Цього року на виставці буде також присутній стенд оливи Cyclon та Valvoline.
Програма агропромислової виставки АгроЕкспо-2017 передбачає:
•    експозиції зарубіжних і вітчизняних виробників техніки та обладнання для АПК на експо-площі понад 100 000 м2;
•    демонстраційні покази сільськогосподарської техніки та технологій на полігонах виставкого комплексу АгроЕкспо 2017;
•    виставка тваринництва та птахівництва;
•    знижки від 5% на техніку відомих іноземних та вітчизняних виробників техніки для АПК; Детальніше
•    спеціальні заходи та бізнес-форуми;
•    конференції, консультації фахівців;
•    розважальні заходи в рамках «Покровського ярмарку».
Місце проведення: вул. Мурманська, 8, м. Кіровоград, Україна.

 


12/07/2017 ТЕХНІЧНИЙ СЕМІНАР КОМПАНІЇ LPC S.A. та ТзОВ “СМАРТ ОЙЛ”
unnamed 1
unnamed
12 липня в Президент готелі відбувся захід, попередньо анонсований компанією ТзОВ «СМАРТ ОЙЛ», в якому прийняли участь представники компанії-виробника мастильних матеріалів LPC S.A. ТМ Cyclon (Греція) та запрошені учасники заходу клієнти компанії ТзОВ «СМАРТ ОЙЛ».
Протягом дня усі учасники змогли ознайомитися з оновленою лінійкою асортименту мастильних матеріалів Cyclon, зокрема з використанням у виробництві TriboACT® Formula, яка надає додаткові антифрикційні переваги.
Ми щиро вдячні за Вашу участь у семінарі та цікавість до співпраці з компанією ТзОВ «СМАРТ ОЙЛ» та мастильними матеріалами Cyclon! Бажаємо бачити Вас на наступних заходахнашої компанії.
Прохання надсилати свої поради та коментарі, щодо організації та тематики майбутніх заходів на ел. адресу: office@smart-oil.com.ua

 


9/06/2017 ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ CYCLON В БОЛОНЬЇ (ІТАЛІЯ)
IMG 4615
Компанія Cyclon дотримується своєї традиції та бере участь у всіх великих заходах, які стосуються автомобільного ринку. Компанія Cyclon приймала участь у великій виставці Auto Fair «Autopromotec 2017 року» в Болоньї (Італія).
«Autopromotec 2017» – виставка автомобільного обладнання міжнародного масштабу, яка відбулася 24-28 травня та була найбільшою міжнародною подією та місцем зустрічі для учасників і відвідувачів з усього світу.
Було представлено близько 1700 експонентів іноземних компаній, що на 10% більше, ніж минулого разу. Виставку відвідали більше 100000 тис. відвідувачів з різних країн світу. Компанія LPC представила над сучасний стенд, який звернув увагу понад 1500 відвідувачів!!!

 


12/07/2017 ТЕХНІЧНИЙ СЕМІНАР

 


22/12/2016 “ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ CYCLON НА ВИСТАВЦІ AUTOMECHANIKA У ФРАНКФУРТІ 2016”

Шість раз поспіль компанія Cyclon бере участь у найбільшій міжнародній виставці на ринку автомобілів AUTOMECHANIKA 2016. Цього року компанія Cyclon на європейському і світовому ринках представила нові мастильні матеріали в добре організованому і красивому стенді. Протягом п’яти днів на виставці були представлені інновації та новітні продукти з області автомобільних запчастин, рідин для миття автомобілів, обладнання для майстерень і АЗС, ІТ-продукція, аксесуари та тюнінг.

У загальній складності 4500 тис. компаній з 75 країн світу показали свої спеціальні пропозиції для близько 130 000 тис. міжнародних відвідувачів-фахівців з різних майстерень промисловості та торгівлі.

Виставка, як завжди мала величезний успіх.


 22/12/2016 “ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ CYCLON В ШАНХАЇ”

Компанія Cyclon після виставки у Франкфурті прийняла участь у просуванні нової серії мастильних матеріалів на найбільшій міжнародній автомобільній виставці AUTOMECHANIKA 2016 в Китаї, яка проходила в Шанхаї з 30 листопада по 3 грудня 2016 року. Виставка проходила в суперсучасному Національному виставковому конференц-центрі Шанхая. На виставці було представлено більше ніж 5700 видів одиниць різного спектру експонентів, провідних фахівців Азіатського та Європейського автопрому. Виставку відвідали більше 120 000 тис. чоловік зі 140 країн світу.

Участь компанії Cyclon з новою серією олив на виставці у Шанхаї, мала великий інтерес та успіх.